Mondharmonica workshop

Muziek maken aan zee

Mondharmonica leren spelen bij

Beachhouse Key West

Donderdag 9 mei 2019

 

 

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues,  maar ook voor allerlei liedjes en een veelvoud aan muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues!   En het is een eenvoudig bespeelbaar instrument  en past zo in de binnenzak.  Niet voor niets al jaren onverminderd populair

Altijd al mondharmonica willen spelen , maar het kwam er nooit van?

Grijp dan nu de kans ! In Beachhouse Key West is op donderdagavond 9 mei een stoomcursus gericht op het in één avond leren bespelen van de mondharmonica.  Binnen 15 minuten speelt iedereen de eerste bluesmelodie !

Het samen aanleren van het bespelen van de harmonica is een uiterst vrolijk spektakel; bij de deelnameprijs inbegrepen is een bijzonder goede nieuwe mondharmonica in de toonsoort C. Toegang voor publiek is gratis

In deze  workshop ‘for absolute beginners’ neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries u mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd ! 

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica , ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een boel  lol naar buiten komt met je ‘eigen’ harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !’

De workshop duurt anderhalf uur;  in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en van alles te vragen.  Deelnemers krijgen lesmateriaal  mee en -voor wie dat wil- gratis vervolgles via internet.

 

Deelname kost € 20,- Dit is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die uw eigendom wordt en waarmee  dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

 

Aanmelding en meer informatie via  keywest@harmonicaworkshops.nl

 

Locatie:

Beachhouse Key West, Boulevard Zeezijde 11, Katwijk aan Zee

 

Donderdag 9 mei

Tijd:  20:00 uur tot ongeveer 21:30 uur  incl. pauze

 

Zie ook : www.harmonicaworkshops.nl